Prodbac Security asigura consultanta GRATUITA clientilor, în vederea:

  • Identificarii necesitatilor reale curente si viitoare de securitate atat la efractie cat si la incendiu, la începutul colaborarii; clientul va fi informat despre riscurile de securitate la care este supus obiectivul si despre solutiile de securitate care sunt disponibile pentru neutralizarea acestor riscuri;
  • Configurarii unui sistem de securitate adaptat fiecarui obiectiv;
  • Oferirii unei solutii complete de securitate atat tehnic cat si comercial.

Clientii mai beneficiaza de consultanta GRATUITA la cerere, constând într-un audit periodic de securitate, pentru eficientizarea sistemului de securitate existent, ca urmare a modificarilor aduse la obiectivele protejate sau a învechirii echipamentelor.

Serviciul de consultanta contra cost se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care doresc:
O solutie de securitate alternativa , un proiect de configurare a unui sistem complex de supraveghere si monitorizare, pentru efractie si incendiu.

O evaluare a sistemelor de securitate deja existente; presupune analiza si testarea sistemului existent si, în cazul în care sunt identificate brese de securitate, se întocmesc recomandari pentru îmbunatatirea acestuia.
Consultanta în ce priveste riscul la care se expune o organizatie, diverse evenimente sociale, politice, de divertisment, târguri si expozitii etc. – presupune realizarea unor rapoarte detaliate despre posibilele brese în securitate, însotite de recomandari si solutii concrete de reducere a riscurilor.